At Kestanesi Yağı

İçindekileri: 20ml, 100% At kestanesi yağı.
Dahili Kullanım: Dahili olarak kullanılmaz.
Harici Kullanım: Cilde mesaj yaparak uygulayınız.

Ürün Açıklaması

At Kestanesi Yağı

Sarı, pembe lekeli ve beyaz çiçekleri olan at kestanesi, içerdiği faydalı bileşenler sayesinde insan vücudu için sayısız fayda sağlar. At kestanesi bitkisinin ezilmesiyle elde edilen at kestanesi yağı, hammaddesi olan at kestanesi bitkisinin tüm iyiliğini sunmaktadır. Doğada çok az sayıda besinde bulunan B vitamini at kestanesi bitkisinde bol miktarda bulunur. At kestanesi yağı, yüzyıllardır cilt bakımında kullanılan bitkisel yağlar arasında yer almaktadır.

At Kestanesi Yağı'nın Faydaları

Genel olarak, kozmetik alanında kullanılan at kestanesi yağının cilde faydası saymakla bitmez. Kremlerde kullanıldığında at kestanesi yağı kırışıklık önleyici ve giderici özellik taşır.

At kestanesi yağı cilt lekeleri için paha biçilmez bir tedavidir. Özellikle sivilce ve güneş lekelerinin tedavisinde etkilidir. Sivilce ve leke kremlerinin bileşenlerini incelediğinizde at kestanesinin kullanıldığını göreceksiniz.

Ek olarak, at kestanesi yağı; Karotis arter, alın veya ayak tabanına uygulandığında kan dolaşımına olumlu etkiler sağlar.

Dikkat!

Önerilen kullanım dozunu aşmayınız. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız.