Hint Yağı

İçindekileri: 50ml, 100% Hint yağı.

Dahili Kullanım: Dahili olarak kullanılmaz.

Harici Kullanım: Cilde mesaj yaparak uygulayınız.

Ürün Açıklaması

Hint Yağı

Hint yağı bitkisinin tohumlarının ezilmesiyle üretilen sarı sıvıya hint yağı denir. Hint yağının sağlık açısından faydalı olmasının en önemli nedeni doymamış yağlar içermesidir. Hindistan, hint yağı için en popüler ülkedir.

Hint yağı kullanımı ülkemizde genel olarak güzellik ve kozmetikte kullanılmaktadır. Ancak son zamanlarda, hint yağının yeni keşfedilen faydaları ortaya çıkmıştır.

Hint Yağı’n Faydaları

Hint yağının antioksidanlar, antiseptik ve antienflamatuar özellikleri vücudunuzdaki iltihabı hafifletmeye yardımcı olur. Hint yağı bol miktarda antioksidan içerdiği için vücutta serbest radikallerin oluşumunu engeller.

Eklem ağrısı yaşıyorsanız ve bu durum sizi gün içinde çok rahatsız ediyorsa hint yağı yöntemini deneyebilirsiniz. Eklem ağrısının oluştuğu bölgeye belli bir miktar hint yağı uygulayarak ağrıyı kısa sürede azaltabilirsiniz.

Dikkat!

Önerilen kullanım dozunu aşmayınız. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız.

Kategoriler

Bitkisel Kozmetik, Esansiyel Yağlar Asitler

Kullanım Alanı

Cilt Bakım Sağlığı

Ürün Tipi

Yağ