Portakal Yağı

İçindekileri: 20ml, 100% Portakal yağı.

Dahili Kullanım: Günde bir fincan suya 3-5 damla damlatarak içiniz.

Harici Kullanım: Cilde mesaj yaparak uygulayınız.

Ürün Açıklaması

Portakal Yağı

Portakal; turunçgiller ailesinden C ve B vitamini, kalsiyum, potasyum, magnezyum, lifler, organik asitler ve şeker açısından oldukça zengin bir meyvedir. Portakal soğuk presleme tekniğiyle kabuğundan yağılan portakal yağı şeklinde kullanıldığında bin bir çeşit fayda sağlamaktadır. Portakal kabuğunun yağı bir kez çıkarıldıktan sonra 6 ay boyunca bozulmadan pek çok alanda kullanılabilir.  Hem tatlı hem de acı olabilen portakal yağları sağlığa faydalı ve iyileştirici özelliklere sahiptir.

Portakal Yağın Faydaları

Portakal yağı ciltteki kolajen üretimini destekler, cildi besler, kırışıklıkları ve deformasyonları onarır. Bu nedenle birçok kozmetik cilt bakım ürünü portakal yağı içerir. Ciltteki şişlikler, kırışıklıklar, ince çizgiler, sivilce alanları portakal yağı ile onarılabilir. Ayrıca portakal yağı ciltteki kan akışını teşvik ettiği için cildin daha genç görünmesine yardımcı olur.

Ek olarak, Portakal yağının cildi besleyici ve canlandırıcı etkisi saç derisi için de geçerlidir. Portakal yağı ile saç derisine masaj yapıldığında yeni saç oluşumu desteklenecek ve hücre yenilenmesine yardımcı olunacaktır.

Dikkat!

Önerilen kullanım dozunu aşmayınız. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız.

Kategoriler

Bitkisel Kozmetik, Esansiyel Yağlar Asitler

Ürün Tipi

Uçucu Yağ